Torsdag… og vi nærmer oss med stormskritt Juletrefest for voksne. Som arrangør har de siste dagene vært fylt av søvnproblemer og mareritt. Akkurat som alle andre ganger Godt Drikke har laget festival. Men, akkurat som alle andre ganger, kommer det til å bli kjempebra når dørene åpnes lørdag.

Det er mange ting jeg gleder meg til. Jeg gleder meg til tre fantastiske Master Class. Jeg gleder meg til å møte så mange vinimportører, vinprodusenter, Bivrost, bryggere og bryggerier. For ikke å snakke om de dyktige lokale matprodusentene.

Bonum gutta

Nytt av året er at Bonum gutta har med seg en egen bar der de presenterer Rum. Nemlig Flor de Cana. Foruten om bar, så har de en egen stand for spennende vin og øl og ikke minst olivenolje med mer.

Bache-Gabrielsen

Ingen festival uten Bache-Gabrielsen. Og siden dette er en juletrefest så kommer Jan Erik med Bache-Gabrielsen Christmas Cognac. ( 88 poeng) Den 11. i rekka av julekonjakker. Men selvfølgelig har han med annet snadder fra porteføljen til Bache-Gabrielsen også.

Så er det bare å ønske alle gjester velkommen til juletrefesten. Jeg gleder meg til å se alle.

Har du fortsatt ikke billett? Den finnes noen her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.