Salget i Mars, var ikke store saken. Men noen godbiter var det jo.

En vin som er satt ned fra 209,90 til 170,- er Lafond Roc-Epine Lirac 2015 fra Frankrike, Rhône Sør, Lirac. En rødvin som står med 88 poeng i mine smaksnotater og er virkelig verd prisen. Også Rousse Chinon Les Puys fra Loire i Frankrike er så absolutt verd de 180 kronene den er satt ned til. 89 poeng i mine smaksnotater og her ville jeg nok tatt med de flaskene jeg kunne få.

På tross av det sinnsykt lange navnet, Eifel-Pfeiffer Trittenheimer Apotheke Riesling Spätlese 2012 fra Mosel, vil jeg si «løp og kjøp». 160 kroner for denne vinen er et kupp. Det samme med Eifel-Pfeiffer Graacher Himmelreich Riesling Kabinett halbtrocken 2012. En drøm til 150,- kroner.

Lo-Fi Gamay Noir 2016 fra USA ga jeg 87 poeng da jeg smakte den første gangen. Nå er den satt ned til 219,90 og er så absolutt verd prisen. Det samme med hvitvinen Lo-Fi Chenin Blanc 2016 som jeg vurderte til 89 poeng.

Hele lista med vin, finner du her. Noe er utsolgt men sjekk med www.vinmonopolet.no

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.