Mandagens rimelige viner, er først og fremst de røde. Selvfølgelig, hadde jeg nær sagt, sniker det seg inn en musserende også.

Ronzano Piemonte Barbera 2015. Italia, Piemonte 87 poeng.

En prisverd vin! Mørk rød på fargen. Bra duft av røde bær og hint av urter. Smaken har fortsatt den unge råskapen som jeg elsker. Med røde bær og urter som i duften. Riktig bra balanse mellom syre og sødme. En lang og god ettersmak. Passer bra sammen med lyst kjøtt. Meget bra kjøp.

Wolf Blass Yellow Label Cabernet Sauvignon 2013 Australia, South Australia 85 Poeng

Nesten blåsvart på fargen. God duft av mørke bær som solbær og en elegant duft av fat. Smaken har samme solbær og samme eleganse av fat som i duften. Riktig bra balanse og bra tannin. God ettersmak. Passer glimrende sammen med til de fleste typer kjøtt. Meget bra kjøp.

Wolf Blass Eaglehawk Shiraz 2015 Australia. South Eastern Australia 85 poeng

Fin dyp rød farge. Bra duft av mørke bær som kirsebær. Noe urter. Fyldig smak med kirsebær og hint av fat. Bra syre og sødme. Fin ettersmak. Vil passe bra sammen med lam og vilt. I forhold til pris, så er dette et ekte løp og kjøp vin

Follador Valdobbiadene Superiore di Cartizze Brut. Italia, Veneto, Conegliano Valdobbiadene Prosecco 88 poeng

Her er det mengder av god vin for pengene. Lysegul på fargen. Små, elegante bobler. Duft av sitrus, epler og hint av fersken. Bra smak av fersken, sitrus og epler. Bra balanse mellom syre og sødme. Lang og fin ettersmak. Her er det kos for alle pengene. Med andre ord, et ekte løp og kjøp vin.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.