Hos Miguel Torres er vintradisjonene holdt i hevd i over 300 år.

Det finnes dokumentasjon på at de allerede på 1600-tallet dyrket vin som ble solgt i mindre skala. I dag har Miguel Torres vokst til en av Spanias største produsenter.  Med sine 1.300 hektar vinmarker i Penedès i Catalonia, produserer de alt fra enklere konsumviner av bra kvalitet til de mer eksklusive.

Nr. 43563

Celeste (rød)

Spania/Castilla y León/2019/14,5 prosent

Kr. 199,90 (bestilling)

Importør: Beverage Partners Norway AS

 

Ny årgang! Alkoholsterk Tempranillo-vin som er dyp rød. Modnet 13 måneder på amerikanske og franske fat – også nye. Dyp rød. God frukt, mørke bær, tørket frukt, eik, lakris og tobakk i en kompleks lukt. Smaken har mye av det samme i seg. Fyldig, sødmefull og frisk med behagelige syrer og tanniner. Lang ettersmak. Til årets lam. Kommer også i magnum og 3-litersflaske.

 

Nr. 1777

Gran Coronas Reserva (rød)

Spania/Catalonia/2018/14 prosent

Kr. 150,00 (basis)

Importør: Beverage Partners Norway AS

 

Over åtte deler Cabernet Sauvignon og Tempranillo. Minimum året på fransk eik – også nye fat. Like lenge flaskemodnet. Dyp rød. Modne solbær, mørke bær, fint eikepreg, tørt lær og tørket frukt. Sødme i en fyldig smak. Passe syrlig samt fine tanniner. Også krydder og tobakk. God lengde. Til lam og storvilt. God pris! Også i magnum.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.