Kjøp juledrikke nå.

Dersom du er opptatt av å få kjøpt favorittvinen eller julebrennevinet til julematen, bør du ikke vente for lenge med å gå på polet.

Ingunn Jordheim
Ingunn Jordheim

–   Desember er en måned med «fullt trøkk» på Vinmonopolet og mange varer kan dessverre fort bli utsolgt, selv om de polansatte, distributører og vin- og brennevinleverandører gjør det de kan for at hyllene skal være fyllt opp, sier Ingunn Jordheim, generalsekretær i Vin- og brennevinleverandørenes forening (VBF).

I år er det en ekstra utfordrende jul rent salgsmessig fordi det er så få dager i romjula Vinmonopolet er åpent. I juleuka er det bare mandag 22. og lille julaften som er åpningsdager. Og skal du sikre deg en flaske musserende til nyttår, kan det absolutt lønne seg å handle inn denne i god tid før jul. I romjula er polet bare åpent mandag 29. og tirsdag 30. desember.

Mange vet ikke at de kan handle vin og brennevin på nettet, men på vinmonopolet.no finnes verdens beste vin- og brennevinsutvalg med mer enn 15 500 varer. Det er bare å bestille, betale og velge om varene skal hentes på det lokale polutsalget, om de skal hentes på posten mot betaling eller om du vil betale for hjemleveranse. Bor du i en kommune uten polutsalg, er hjemleveransen til og med gratis.

De ulike utsalgene rundt om i landet kan også ha ulike åpningstider, sjekk derfor hva som er situasjonen i din kommune.

Kilde: Pressemelding.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.