Vinene til Bodegas Neleman er økologiske fra D.O. Valencia og laget av lokale druer.

Hver vin har sin egen personlighet og som Derrick Neleman sier: God vin lages i vinmarken. Han presiserer også at for hver 173. flaske vingården lager, plantes et tre i Hoces del Cabriel Naturpark som står på Unescos liste. Dette bidrar til å redusere CO2-utslippene, øke det biologiske mangfoldet og gjenopprette det lokale landskapet. Neleman bruker bare naturlig kork til sine viner. I tillegg har han laget et system for retur av korker for resirkulering og transformasjon.

Nr. 144209

Neleman Just Fucking Good Wine Red (rød)

Spania/Valencia/2019/14,5 prosent

Kr. 119,90 (bestilling) (halvflaske)

Kun brukt Marselan-druer. Modnet 14 måneder på franske fat. Klar rød. Godt frukt- og bærpreg samt eik. Dette følges opp i smaken som er saftig og rundt. God sødme fra frukt. Mer eik og gode tanniner som gir litt tørrhet. Lang avslutning. Til et godt stykke kjøtt. Sterk firer!

Nr. 144206

Neleman Just Fucking Good Wine White (hvit)

Spania/Valencia/2020/13 prosent

Kr. 119,90 (bestilling) (halvflaske)

Laget på 85 prosent Verdil samt Viognier og Chardonnay. Lagret noe på nye, franske fat. Gulgrønn. Duft fra tropisk frukt, blomster, krydder og eik som går mot vanilje. Dette finner jeg også i smaken. Passe frisk. Grei lengde. Til noe fra sjøen. Svak femmer!

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.