Joda, men nå begynner det å haste da en del av arrangementene er nesten utsolgt.

3 mai

13.00 til 17.00 Fagmesse på Radisson Blu for Horeca personal.

14.00 -15.00 Master Class med Tim Weissbach fra Strauch Sektmanufaktur. En av de mest spennende produsentene av musserende vin i Tyskland.

15.00 -17.00 Musserende vin og Sushi på Kystens hus. Få billetter igjen.

TT-Wines og Domstein sushi og musserende vin er en fantastisk kombinasjon. Det er de to  Sekthusene Strauch og Griesel som kommer og vinbøndene Tim Weissbach fra Strauch og Anna Faude og Simone Feder fra Griesel vil selv fortelle om vinene. Prisen er 400,- kroner per person. Og billetter kan kjøpes her.

18.00 til 20.30 VINTOGET. Få billetter igjen.

Vintoget er tradisjon. Og i år er det flere stopp enn noen sinne. Bare se denne listen: Start som vanlig på Mathallen, siste stopp på Skarven. Og ikke minst er det stopp på Raketten, Skirri, Bardus, Helmersens Delikatesser og Vinbar, Agenturet, G, Amtmandens eft. og Compagniet. Og som om det ikke er nok, så får man vandre sammen med fine folk og med sitt personlig glass i handen. Pris 375,- og billetter får du kjøpt her.

Fra 20.30 Winemakers Dinner på Bardus Bistro.

Også Bardus Bistro trår til med Winmakers Dinner den 3. mai.  Og det er ikke noen enkel Winemakers . En spennende meny med vin fra champangehuset Henriot og chablis fra William Fèvre. Som om det ikke er nok, så vil vinbonden være guide gjennom hele middagen sammen med det dyktige personalet på Bardus. Man melder seg på enten på mail bardusbistro@gmail.com eller på telefon 92694888.

4 mai.

13.00-17.30 Tromsø Øl- og Vinfestival 2019. Billetter finnes.

Tromsø øl- og Vinfestival åpner dørene for alle som har lyst. Masser av utstillere med vinbønder fra hele verden. Her er det mulighet til å smake, diskutere og oppleve øl, vin og brennevin. Og ikke minst så er det gratis Master class  med tyske bobler kl. 14.00. Og det med Anna Faude og Simone Feder fra Griesel, en av Tysklands beste sekt produsenter. Master Classen er gratis og man bør melde seg på med engang man kommer. Prisen for festivalen er 175 kroner inkl. fem smaksbonger. Billetter kan kjøpes her.

Lunsj på Restaurant Smak.

Restaurant Smak blir måned etter måned kåret som Norges beste spisested. Og det er med glede og stolthet at Tromsø Øl- og Vinfestival har fått med Smak. Winemaker’s med Domaine de Ribonnet. Viner fra Toulouse, Frankrike. Vinmakeren kommer sammen med importøren Gadeholt AS. De lager viner av blant annet Aligoté, Pinot Noir, Merlot, Syrah og mange andre. Det blir også servert en Crémant fra Alsace som importøren også har i sin portefølje.  Her er det nødvendig og bestille plass og det må gå hurtig, for det meste er utsolgt. Bestilling kan gjøres på telefon +47 941 76 110

18.00 Winmakers Dinner på Radisson. Noen få billetter igjen.

Er du sulten og lysten på mer etter festivalen, så er muligheten her.

Aperitif:
Vin: Pongracz Brut magnum
Forrett
Ceviche på dagens fangst
Vin: Pongracz Brut magnum
Brandad av tørrfisk
Vin: Brunel Chateauneuf du Pape Les Cailloux Blanc
Sitrus «shott»
To sorter hjort
Bakt ytrefilet og bacon med speket farce de cerfs
Rosenkålpurre, stekt småsopp og persillerot
Potet timball og portvinsaus
Vin: Brunel Cuvee Sommelongue CdR & Brunel Chateauneuf du Pape Les Cailloux Rouge
Dessert tallerken med Nord norsk rabarbra
Suppe, savarin og parfaitiskrem
Vin Schonborn Pfaffenberg Riesling Spätlese
Prisen er kroner 1140,- og da inngår adgang til Tromsø Øl- og Vinfestival 2019 samt fem smaksbonger.  Billetter får du her.

19.00 Amtmandens eft. Svært få billetter igjen.

Sekt, ost og spekemat.

Amtmandens Eftf. holder festaften. Og det er ikke lite han presenterer. Menyen er sammensatt av smaksrike oster, spekemat og pølser fra Italia og Spania for ikke å snakke om de lokale produktene. Og det sammen med noen av Tyskland og Europas beste produsenter av musserende vin. Vin som den siste tiden har får et poengdryss av de sjeldne. Nemlig vin fra Strauch og Griesel. Vin som ble kåret av publikum på vinfestivalen i Trondheim som festivalens beste. Og hele moroa blir guidet av vinbøndene og det kunnskapsrike personalet på Amtmandens Eftf. Bare noen får billetter igjen. Prisen er kroner 580,- og billetter finner du her. 

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.