Høytidlig åpning av Macks nye bryggeri.

Foto: Veronica Evertsen
Foto: Veronica Evertsen

Fredag  ble Macks nye bryggeri i Nordkjosbotn åpnet med rød løper og klipping av røde bånd

Det var administrerende direktør i Harald Bredrup og Bryggeri- og Drikkevareforeningens direktør Petter Nome som stod for den offisielle åpningen av det 18000 kvadratmeter store fabrikken.

De 120 besøkende fikk se et av verdens mest morderne bryggerier som skal produsere minst 25 millioner liter brus og vann og ikke minst, 13 millioner øl.

Det nye bryggeriet er et lavenergibygg med høy miljøprofil og all overskuddsvarme fra bryggeprosessen blir tilført byggets varmeanlegg.

– Dette er en stor dag for alle oss på Mack, og jeg er veldig stolt over at vi er dag er en av Norges mest miljøvennlige og energieffektive produsenter av øl, cider og brus, sier Harald Bredrup til avisa Nordlys.

– Jeg er glad vi ikke visste at det ville ta åtte år før vi endelig kom så langt. Den gamle fabrikken i Tromsø ble til slutt holdt sammen av teip og tyggis, så en stor takk til de ansatte som har vært med i prosessen.

Nytt design.

aw_2Det nye bryggeriet har også gitt Mack en rekke nye muligheter når det gjelder design på produktene sine. For en kort stund siden relanserte de Arctic Water med vann fra Storvannet i begynnelsen av Lyngsalpene.

Designet på flaskene er spennende og helt nytt. Og for første gang har vel Mack et design på flaskene som jeg er temmelig overbevist om vil kunne selge på et europeisk markede. Dels med en klar filosofi i designet av logo med fokus på naturkrefter og etikettene som kommer med bilder av fjell fra ulike steder i Nord-Norge. Og dels sin helt unike flaske. Og der har de lykkes utrolig bra med Arctic Water.

Så kan vi bare ønske Mack til lykke med sin nye fabrikk og design.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.