Det å handle øl på nettet,har ikke vært en enkel sak.

Godt Drikke har lett i lange tider etter nettbutikker som sender øl til Norge og som er til å stole på. Og det har ikke vært lett. Forleden fant vi en nettbutikk som er seriøs og som har et fantastisk utvalg fra store deler av Europa, samt USA og Japan. Til og med Norge er representert med Austmann Bryggeri.

bier-deluxe-gourmetbierBier-Deluxe.de

Bier-Deluxe.de ble startet av Guido Lange etter et lengre opphold i USA. Han kom frem til at den tyske pilsen var temmelig kjedelig og lengtet etter riktig håndverks øl. Og i dag er Bier-Deluxe.de den største nettbutikken i Tyskland når det handler om øl og håndverks øl.

Det finnes et utall sorter øl på nettstedet. Alle med greie beskrivelser, både på engelsk og tysk. Men, la oss slå fast først som sist. Alt er ikke like billig. Rent faktisk kan man finne noen av ølene billigere i Norge enn på nettet, så vær obs på hva dere ser på. For eksempel koster Austmann Blåbærstout 54.90 på polet mens den koster 5,90 €, cirka, cirka 52 kroner. Da kommer også frakt og toll i tillegg. Men, det finnes godsaker som er verdt å kikke nærmere på. 123-rochefort8-glasjpg_720x600For eksempel alle Trapist øls moder, Westmalle Trappist Tripel til 2,49 € eller i norske penger cirka 22 kroner. På polet koster den kr. 60,50. Et annet trapist øl jeg veldig gjerne vil bestille hjem en kasse av, er Rochefort 10. I og for seg det sterkeste ølet i Rochefort serien med sine 11,3% alkohol, men et nydelig øl. Prisen er 2,99 € eller 26 kroner. Sammenlignet med polets kr 76.

Det som jeg personlig syntes så mest spennende ut, var en pakke med 14 forskjellige IPA. Og til den famøse prisen av 37,90 € eller 333 kroner. Kanskje noe i julegave?

Men husk, alle prisene her er eks frakt og norske avgifter. Bier-Deluxe.de tar for frakt og forsikring av 24 flasker, 19,90€ eks moms. Men, da blir den også levert på døren av DHL hjemme i Norge.

Kalkulasjon

Du kan finne vinmonopolets kalkulasjonsskjema her. Husk nå på at dette skjema også viser frakt og avgifter samt vinmonopolets avanse om du bestiller via polet. Så du kan dra av cirka 25% på prisen så får du iallfall en ide om hva det koster.

Får man det man bestiller?

Om man får varene man bestiller? Jeg har vært i kontakt med noen folk i Tyskland og Danmark og de sier de opplever firma og leveranser som veldig positive. Nå skal det sies at jeg aldri har bestilt varer fra dem selv.

Bier-Deluxe.de finner du her. Og nyt synet av det fantastisk utvalg.

4 KOMMENTARER

 1. Fin side, men dette blir nok meeeeget dyrt.
  Først kommer alkoholavgift på 4,54 per prosent og antall liter.
  Deretter frakt, fortollingsgebyr og 25% mva på totalsummen.
  Håpløst…

  • Hei
   Jeg har brukt tollvesnets regnesett samt prisene fra nettstedet på et Trapist øl og da så det sånn ut

   Beregnet på 24 flasker
   Rochefort 10 kr 634,00
   Frakt kr 120,00
   Avgifter kr 162,00
   Flaskeavgift kr 26,40
   Pris eks. Mva kr 942,40

   Pris inkl 25% moms kr 1 177,50 Pris pr flaske kr 49,06

   Pris polet kr 1 824,00 Pris pr flaske kr 76,00
   Men, sjekk alltid prisene mot polet, for det er ikke alt som er billigere enn på polet.

 2. Morn! Jeg har brukt Bier Deluxe etpar ganger innenlands i Tyskland, og har ikke hatt noen problemer – en av de bedre nettbutikkene i Tyskland når det gjelder utvalg og varene ankom etpar-tre dager senere godt innpakket. En annen nettbutikk jeg har brukt mye er http://www.biershop-bayern.de/, denne er mer regionsfokusert og har veldig bra utvalg.

 3. Hei fra Godteributikk.com og promilleshop.dk kan du også handle i Tyskland.

  HVEM ER VI..

  Vores shop ble startet for to år siden i grensebyen Flensburg

  I begynnelsen handlet vi kun med biodrivstoff til Danmark på grunn av den lave momsen i Tyskland (7%)

  Da en EU-dom åpnet for muligheten til å selge øl, vin, sprit, og godterier til Danmark uten danske avgifter, ble det hurtig laget avtaler med noen store grossister av disse produktene, og promilleshop.dk var en realitet.

  Det gikk dog ikke lang tid før det var noen svensker i telefonen, så neste butikk ble promilleshop.se

  Så skal du over grensen til Sverige er det muligt å få levert til et HOTSPOT-lager ved norskegrensen, så http://www.promilleshop.se kunne kanskje være besøket verdt om du bor på de kanter.

  Da vi allerede solgte til Danmark og Sverige, besluttet vi at det også ville være naturlig å kikke på det Norske markedet. Så den 1. Mars 2014 åpnet vi Godteributikk.com. Vårt sortiment er i øyeblikket kun godterier, men har du forslag til varer som du mener er alt for dyre i Norge, så mottar vi mere enn gjerne forslag til nye produkter.

  Dog kan vi desverre ikke hjelpe med alkohol og tobakk

  På grunn av toll reglene, anbefaler vi for øvrig at du ikke kjøper godteri for mere enn 330.00 NOK.

  Frakten i EU regnes med i 350 NOK reglen. (EU Godstransport 19.95 NOK)

  Fakt i Norge regnes IKKE med i 350 NOK reglen (PostNord)

  Takk for at du besøkte hjemmesiden vår.

  Med vennlig hilsen

  Godteributikk

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.