Weingut am Stein ble grunnlagt av Ludwig Knolls tippoldefar 1890.

I dag er det Sandra og Ludwig Knoll som drifter vingården som ligger midt i Frankens beste vinmarker. Nemlige Würzburger Stein. Og allt er biodynamisk dyrket og driftet. Jeg smakte 2019 årgangen og ble forelsket. For det er vel ingen som har vært så negativ til Pet Nat som meg. Men her måtte jeg krype til korset. Og akkurat som 2019 årgangen, er denne perlende vinen helt fantastisk. Normalt så bedriver jeg smak og spytt når jeg smaker vin. Men akkurat som sist gang jeg smakte, ble det lite spytting.

Pure & Naked Pet Nat Brut Nature 2021. Tyskland, Franken. Pris 274,90 Poeng 89/100

Druene er Sauvignon Blanc 50%, Cabernet blanc 50%. Disete gul farge. Fint hvit skum. Intens, god duft av melon, epler, sitrus og små hint av blomster. Frisk, fruktig med en elegant fylde. Epler og sitrus på smaken. Perfekt syre og sødme. Lang, litt syrlig ettersmak. En fantastisk vin som passer til tørket skinke. En av de beste Pet Nat på markedet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.