Som den pioneren Justin Tyler Willett er, har han utviklet sin egen vingård i Santa Rita Hills med egne vinmarker og besøkssenter.

Mae Estate er oppkalt etter kona og gitt hennes mellomnavn. Her drives det økologisk landbruk i et marint og kalkrikt jordsmonn og med i klima preget av vinder fra Stillehavet og mye morgendugg gjennom hele vekstsesongen. Plantene har 1-2 meter mellom radene – det for å bidra til balansert avling og av økologiske hensyn.

Nr. 13691801

Tyler Mae Estate Chardonnay (hvit)

USA/California/2019/12,8 prosent

Kr. 850,00 (bestilling)

Importør: Palmer Wine AS

Chardonnay-vin som er gulgrønn. Modnet ti måneder på fat – mest brukte. Frukt, sitrus, mineraler og noe sjø/salt. Dette fortsetter i en myk smak. Passe syrlig. Grei ettersmak med mer av det salte. Til fisk og hvitt kjøtt.

Nr. 13691901

Tyler Mae Estate Pinot Noir (rød)

USA/Chardonnay/2020/13,3 prosent

Kr. 880,00 (bestilling)

Importør: Palmer Wine AS

Laget på Pinot Noir. Har fått noe over året på franske fat/barriques. Klar, mørk rød. Behagelig nese med moden frukt, kirsebær, sitrus, blomster og eik. Smaken er bløt med god sødme. Fine tanniner og syrer som gir god tørrhet. Mer fra duften. God lengde. Til vilt og hvitt kjøtt.

Nr. 3416001

Tyler Santa Barbara County Chardonnay (hvit)

USA/California/2022/12,7 prosent

Kr. 309,90 (basis)

Importør: Palmer Wine AS

En Chardonnay-vin som er modnet på franske fat i ti måneder samt flaskemodnet. Gulgrønn. Melne, gule epler, sitrus, gode fattoner, fedme, noe tropisk, letter mineraler og urter. Smaken er frisk med gode syrer. Også frukt, krydder og fat. God lengde med fine salttoner. Til fisk og hvitt kjøtt. Tåler en del lagring.

Nr. 11940901

Tyler Sanford & Benedict Vineyard Chardonnay (hvit)

USA/California/2020/13,2 prosent

Kr. 900,00 (bestilling)

Importør: Palmer Wine AS

Chardonnay-druer fra over 50 år gamle vinstokker. Modnet ti måneder på franske fat. Lys gul. Eple, lett tropisk, sødme fra honning, mineraler og et fint fatpreg. Gode syrer som tar tak. Sitrus og mer mineraler. God, lang ettersmak med mer eik. Til fisk og hvitt kjøtt. Kan lagres.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.