Februarnytt fra Hansa Borg.

Ølnyheten fra Hansa Borg, er av den alkoholfrie sorten.

Interessen for øl, er stigende her i landet. Og det har selvfølgelig Hansa Borg bitt seg merke i. De er tross alt et av landets største bryggerier. Denne stigende interessen har gjort at Hansa også kommer med en alkoholfri variant, nemlig Clausthaler Pale Lager.

Clausthaler Pale Lager er en ufiltrert lys lager. Ølet er balansert og krydret, med en frisk og god ølsmak. Tørrhumling med Cascade-humle, gir et hint av citrus i smakens avslutning.

Med denne lanseringen har Clausthaler to spesialøl, Pale Lager og Weizen.

– Det at vi har fått et bredere utvalg av alkoholfrie øl i butikk gjør det mer attraktivt for forbruker å velge øl uten alkohol, sier merkevaresjef Daniel Skotheim i Hansa Borg Bryggerier.

Cider med smak av grønn te.

Grevens Cide Grønn Te og Sitrus 50cl 3D[3]Men det er ikke bare alkoholfritt øl som Hansa Borg kommer med nå i februar. Også en ny cider vil dukke opp på butikkhyllene. Og den er ikke alkoholfri og en oppfølger til Grevens med smak av iste og fersken.

Den nye Grevens har smak av Grønn Te og Sitrus og er uten tilsatt sukker.

–Den nye Grevens cideren baserer seg på sunnhetstrenden når det gjelder smak og et lavt kaloriinnhold. Den har kommet svært godt ut i smakstester, så vi har store forhåpninger til dette produktet sier merkevaresjef for Grevens, Yung Shin Merete Langvold i Hansa Borg Bryggerier.

Godt Drikke kommer tilbake med smaksnotater.

Kilde: Pressemelding.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.