En spennende rosévin

San Leonino Soc. Agr. i Toscana er en vinprodusent som ligger i hjertet av den vakre regionen Toscana i Italia. Med sin lange historie, vakre vinmarker og fokus på kvalitet har San Leonino etablert seg som en aktør innen italiensk vinproduksjon.

San Leonino Soc. Agr. i Toscana har dype røtter som går tilbake flere tiår. Selskapet ble grunnlagt med en visjon om å produsere viner asom gjenspeiler det unike terroiret i Toscana.  En nøkkelfaktor i San Leonino i Toscanas  er deres utvalgte vinmarker og druer. Selskapet eier og driver flere vakre vinmarker i Toscana, som er kjent for sitt gunstige klima og varierte jordsmonn. San Leonino dyrker en rekke druesorter, inkludert Sangiovese, Merlot, Cabernet Sauvignon og Syrah, som gir et bredt spekter av smaker og karakteristikker til deres viner.

San Leonino  i Toscana er også opptatt av bærekraft og miljøvern. De tar tiltak for å minimere sin innvirkning på miljøet, inkludert bruk av økologiske og bærekraftige dyrkingsmetoder.

San Leonino I Due Cipressi Rosé 2022. Italia, Toscana. Pris kr. 149,90 Poeng: 88/100 Importør: Heyday Wines AS

En spennende rosévin laget på Sangiovese. Lys rosa på fargen. Fin duft av epler, sitrus og hint av røde bær. Frisk og saftig på smak, samme røde bærene og eplene som i duften. Bra balansert syre og sødme. En lang og fin ettersmak. Kan brukes til både salaten og lyst kjøtt, men passer like bra til kos. Meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.