En skuffende rødvin.

Jeg er ikke sint, bare litt skuffet.

Jeg vet ikke hvorfor jeg tenkte i de baner da jeg smakte

Lindeman’s Gentleman’s Collection Puglia 2014 Terningkast 4.

Lindemans bib viner bruker å holde en jevnt høy klasse. Men med akkurat denne har de ikke klart det. Kanskje for at de er på fremmed mark og ikke hjemme i Australia?

Fargen er mørkrød med et lite brunlig skjær. Duften har mørke bær, litt fat. Smaken har de samme mørke bærene, trekrydder og en sødme som er altfor dominerende. Balansen mellom syre og sødme er skuffende. Jeg vet ikke om dette er en venstrehåndsjobb, men det føles litt sånn. Personlig ville jeg nok velge en annen vin fra Lindemans.

Annonse
Annonse

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.