En rødvin til grillen…

Famille Perrin holder til i Rhône-dalen, Frankrike. Med en historie som strekker seg tilbake til 1909, har familien en rik arv og et rykte for å produsere viner av høy kvalitet som gjenspeiler regionens unike terroir.

Famille Perrin ble grunnlagt av Jules Perrin, som etablerte vingården Château de Beaucastel i Châteauneuf-du-Pape. Gjennom generasjoner har Perrin-familien utvidet sin portefølje og nå eier de flere vingårder i Rhône-dalen, inkludert Château de Beaucastel, Domaine de Beaucastel, Vieux Télégraphe, Domaine Perrin & Fils og Fleur de Pape. De er også en ledende aktør innen bærekraftig vinproduksjon i Rhône-dalen. Blant annet bruker de en rekke miljøvennlige metoder i vinmarkene og kjellerne, inkludert bruk av organisk gjødsel, biodynamiske metoder og energieffektive teknikker.

Perrin Côtes du Rhône Réserve 2021. Frankrike, Rhône, Côtes du Rhône. Pris kr. 179,90 Poeng 86/100 Importør: Cuvee Invest AS

Laget på druene: Grenache 40%, Syrah 20%, Mourvèdre 40%. Blårød farge. Duft av mørke bær og krydder med et fint hint av fat. Fin fylde med bra fruktighet på smak. Lever opp til duften med sine mørke bær og krydder. Bra balansert syre og sødme. Godt med tannin. God ettersmak. En vin som passer bra til grillet kjøtt. Meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.