Denne kom på polet i november og er en såkalt limited-versjon.

Det betyr at lageret på polet fort kan tømmes. Rammstein Sloe Gin er produsert hos nederlandske Onder De Boompjes Distillery som ble grunnlagt i 1658. Bandet Rammstein er fra Berlin og har også satt navnet sitt på en rekke andre produkt – blant annet gin, vodka, rom og rødvin.


Nr. 136892
Rammstein Sloe Gin (brennevin/likør)
Danmark/27 prosent
Kr. 499,90 (bestilling)

Dette er en gin som er destillert sammen med slåpebær som er veldig bitre på smak. Deretter tilsatt en rekke ingredienser. Klar rød på farge. Masse bær – skogsbær, bjørnebær, rips og en anelse jordbær ­– samt einer, tørket frukt, koriander, sitrus og urter. Mer bær og einer i en god smak. Også mer av det duften byr på. Sødme fra 60 g/l sukker. God ettersmak. Nytes alene med eller uten isbiter eller som longdrink med eksempelvis tonic.


Nr. 128201
Hotel Starlino Rosé Aperitivo (sterkvin)
Italia/Piemonte/17 prosent
Kr. 259,90 (bestilling)

En grei aperitiff laget på Trebbiano-druer. Destillatet er tilført blant annet et 20-talls urter og fruktskall. Lys rosa. Grapefrukt, appelsin, mørke bær og blomster på duft. Smaken er først og fremst søt – 150 g/l sukker. Også gode syrer og noe bitterhet. Fyldig med mer fra duften. Nytes alene eller med masse isbiter og/eller tonic.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.