Dette blir et samlerobjekt

0

Forrige fredag slapp gruppen Dirty Oppland singelen «Lensmann» og nå kan du bestille en flaske av Dirty Opland akevitt der gruppen pryder etiketten.

Den produseres kun et begrenset antall – nærmere bestemt 2.624 flasker. Antallet er selvsagt ikke tilfeldig, men sammenfaller med postnummeret til Lillehammer. Ifølge artisten OnklP, er det opp gjennom årene mange som har påpekt at de to merkevarene passer som hånd i hanske.

– Det er laget uendelige mange, uoffisielle Dirty Oppland-drinker i årenes løp, men nå skal vi jobbe med å få laget den aller første offisielle, fortsetter han.

Tidlig på 2000-tallet var det ikke mange som rappet på norsk og noe av det freskeste som dukket opp på denne scenen, kom fra distriktene. Rapkollektivet Dirty Oppland, med legendene Jaa9 og OnklP i spissen, slapp sin første og forsåvidt sin eneste offisielle utgivelse, Dirty Oppland Greatest Hits i 2004.

Nr. 162768

Dirty Opland Aquavit (brennevin)

Norge/Nittedal/41,5 prosent

Kr. 494,90 (bestilling)

Importør: Arcus Norway AS

I utgangspunktet er dette en Gammel Opland-akevitt hvor etiketten er endret. Modnet to år på eikefat som tidligere er brukt til Oloroso Sherry. Gylden farge. Integrerte fattoner, et nydelig karvepreg, sitrus, anis, blomster og vanilje. Bløt smak med både fylde og sødme samt vanilje og blomster. Fine syrer. Mer karve og element fra sherryfatene. Lang ettersmak. Kjøper du to, kan den ene nytes alene. Den andre blir utvilsomt ettertraktet blant samlere etter hvert …

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.