De første arrangementene på vinmessa i Tromsø er allerede utsolgt.

Vinsmagning_776995yBordeaux middagen på Roast og Winemakers dinner på Brasseri69 er allerede utsolgt.

Men fortsatt er det mye igjen å glede seg til. Liker du cava og tapas, er det fortsatt mulig å få billetter til en lunsj, cava og en god opplevelse på t-tapas. Også noen veldig få billetter til Amaronelunsjen på Emmas Under er det mulig å oppdrive. Og er man riktig kjapt ute, finnes det også enkelte billetter igjen til Vintoget.

Det beste er at på selve Vinmessa den 17.april, så er det ”ubegrenset” med billetter. Men, vil du delta på en av de gratis master classene på messa, er det best å forhåndsbestille både billett til ønsket master class og messa.

Master Classene har nemlig fått bein å gå på.

fachmannKanskje ikke så rart, når det er utrolig dyktige folk som Werner Michilits fra Meinklang, Angelo Ruzzi fra Cantina Zaccagnini og pinnevinen. Jane Nisbet Huseby, som forteller om Syrah/ Shiraz. Og ikke minst Stig Bareksten og Det Norske Brenneri. Ikke bare får man noen fantastiske foredrag. Man smaker på vinene og akevitten mens man blir fortalt hva man bruker til, hvordan vinene ble til osv osv. En unik opplevelse for alle. Både de som smaker for aller første gangen til den mer garvede.

Billetter finner du her.
BILLETTER

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.