På årets Øl- og Vinfestival er det mange glade gjensyn. Og så snart festivalen er over, vil jeg fortelle hvilke positive og negative opplevelser jeg fikk.

Blant kategorien positiv opplevelse, er definitivt  den østerrikske vingården Meinklang. Og for andre gangen i år fikk jeg smakt en av vinene jeg virkelig elsker.

Meinklang Konkret 2014. Østerrike, Burgenland. Pris kr. 320,- Poeng 92/100.

Jeg har tidligere kalt Werner Michlits en trollmann og det står jeg for fortsatt når jeg smaker denne vinen. Druen er St. Laurent. Mørkerød farge. En fantastisk duft av av bjørnebær, blomster og solvarme stener. Ok, den siste lyder ganske så tåpelig, men det er altså den duften. Herlig frisk og fyldig. God mjuk munnfølelse. En vin som lever perfekt opp til duften med fin syre og sødme sammen med krydder og  blomst. Fin Tannin. En lang og god ettersmak. En vin som kan brukes til biffen og kraftige kjøttgryter. En løp og kjøp vin.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.