C.H. Piconnet: Lidenskapen for Champagne

Et av de mest spennende champagnehusene og som har satt sitt preg på Champagne er C.H. Piconnet. Med røtter som går tilbake over flere generasjoner, har champagnehuset skapt viner som forener tradisjon og innovasjon.

C.H. Piconnet ble grunnlagt på midten av 1800-tallet. Grunnleggeren var Charles-Henri Piconnet, som hadde en visjon om å skape champagne av høyeste kvalitet.

C.H. Piconnet er kjent for å produsere champagner av høy kvalitet og raffinement. Champagnehuset har alltid vært forpliktet til å bruke druer fra de beste vinmarkene i regionen, og det er denne kvaliteten som gir C.H. Piconnet-champagnene deres karakteristiske smak og eleganse. Og som mange andre vinprodusenter er C.H. Piconnet opptatt av bærekraft og miljøhensyn. De implementerer innovative løsninger for å minimere sin innvirkning på naturen og sikre en bærekraftig fremtid for champagneindustrien. Dette inkluderer ressursbehandling, bruk av økologiske metoder i vinmarkene og en bevissthet om å ta vare på regionens unike terroir.

C.H.Piconnet Rosé Les Vignes de Charles Extra Brut 2016.  Frankrike, Champagne, Côte des Bar. Pris kr. 819,90  Poeng: 92/100 Importør: Red & White AS

Chardonnay 20%, Pinot Blanc 40%, Pinot Noir 25%. Rosa på fargen. Fine små bobler. Duft av røde bær med hint av sitrus. Smaken er frisk, bra fylde og en god balanse mellom syre og sødme. Lever fint opp til duften med sine røde bær. God ettersmak med bitte litt bringebær. Passer fint til kos. Meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.