Bag in Box i påsken.

imagesPåsken er den tiden på året man handler pappvin. Derfor har Godt Drikke sjekket ut de fem vi vil anbefale å ta med seg på hytta, båten eller hvor man nå skal i påsken.

Det nordmenn drikker mest, er Italiensk. Derfor er det naturlig og begynne med en italiener.

BRICCOTONDO BARBERA. Et riktig godt kjøp. Passer bra til lyst kjøtt, pasta og hytteveggen. Den har et bløtt anslag, god frukt, fin syre.

Varenummer:98838 Utvalg:Bestillingsutvalg

Volum: 300cl Pris: kr 382,00

Neste på lista er en franskmann. MAS LOUISE CÔTES DU RHÔNE. Også et riktig bra kjøp, kan i prinsipp brukes til alt.  Den har også et bløtt anslag, god frukt, fin syre, rund og fruktig.

Varenummer:99061 Utvalg:Basisutvalg, kategori 6

Volum: 300cl Pris: kr 402,60

Fra Spania tar vi to. Den første er en riktig kosevin. AGUAZA SARADA. Passer utmerket som kosevin og til lyst kjøtt. En mjuk vin med veldig fin frukt. Kan man si at en vin er bløt i smaken? Jo, jeg har akkurat gjort det.

Varenummer:97513 Utvalg:Bestillingsutvalg

Volum: 300cl Pris: kr 349,90

Den fjerde på lista er PIZARRAS DE OTERO. Kanskje den jeg liker best på påskelista. Jeg ville nok bruke denne til alle former for Unknown-2grillmat. Den har et fyldig anslag, noe sødme fra mørke bær. En lang fin ettersmak.

Varenummer:98176 Utvalg:Basisutvalg, kategori 4

Volum: 300cl Pris: kr 349,90

Hva er vel påsken uten hvitvin? Enten man sitter i solveggen på gårdsplassen, hytta eller hjemme i stua, så tror jeg nok denne er vel verdt å prøve. Vi går for en italiener til, YAMADA PECORINO. Bruk den til salat, sjømat eller kylling. Den har en glimrende fylde, flott frukt og en fin syre.

Varenummer:59747 Utvalg:Bestillingsutvalg

Volum: 75clPris: kr 154,90

Volum: 300clPris: kr 369,90

 

Av en eller annen grunn, er det disse vinene jeg synes passer bra i påsken. Andre forslag tas i mot med kysshånd.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.