Mack Julespesial.

0

IMG_0473Mack kommer med noen overraskelser i blant.

Den 2. november kom de med Mack Julespesial. Et juleøl som selges i butikk. På mange måter et klassisk juleøl. Fargen  er den riktige mørke, skummet fint beige. Duften har en smule karamell, men allikevel litt fruktig. En rund fin, litt søt smak med en del bitterhet på slutten.

Jeg smakte ølet sammen med kveite, og den passer fantastisk bra sammen med fisken. Så, for de som spiser juletorsk, dette er den ideelle ølen å stille på bordet. Jeg er også temmelig overbevist om at den vil gå bra sammen med lutefisken også. Jo, jeg vet at en lysere blond passer best sammen med lutefisk, men smaken i Mack Julespesial har noe for meg udefinerbart, som overbeviser meg om at den skulle passe perfekt. En helt grei øl å legge i handlekurven opp til jul.

DEL
Forrige artikkelDagbladet og juleølet.
Neste artikkelSkotsk løp og kjøp øl.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here