Winepartners Norge kommer på festivalen den 15.april. Du kan se vinene deres her.

Winepartners Norge startet opp i 2013. I 2022 solgte de over 1,5 millioner liter, og passerte over 100 millioner kroner i omsetning. I dag så er de blant de ti største vinleverandørene i Norge.

Ikke dårlig, tatt i betrakting at det er kun to personer som arbeider i Winepartners Norge. Alfredo Ketterer er daglig leder og mange av dere har møtt ham på Tromsø Øl- og Vinfestivalen tidligere. Dog ikke sist år, da han fulgte sitt elskede Argentina under fotball VM. Alfredo er en solid vinmann som kan sine viner og det er alltid spennende å høre ham fortelle og forklare.

Thea Engvik er en av de irriterende unge menneskene som er kjempedyktig på alt hun inntresserer seg for. Og som om det ikke er nok, hun er hyggelig og utrolig kunnskapsrik. Hun er utdannet som kokk på den prestisjefylte skolen; Le Cordon Bleu i Paris og som sommelier fra Beverage Academy i Oslo. Hun har vært kokk på Noma og Maaemo, begge med tre Michelinstjerner.  Thea deler gjerne av sin kunnskap. Uansett om det er om vin, mat eller kombinasjon av begge deler.

Vin som Winepartners Norge, er blant annet er Castelmondo Ripasso Superiore, en vin som John Strandmo skrev om på Godt Drikke den 13. Januar i år.

Nr. 111869

Castelmondo Ripasso Superiore (rød)

Italia/Veneto/2019/13,5 prosent

Kr. 149,90 (bestilling)

Importør: Winepartners Nordic AS

Ny årgang! Laget etter ripassometoden med halvparten Corvina samt likt med Molinara og Rondinella. Modnet på botti. Dyp rød. Åpner med søte bær, tørket frukt samt noe fat og pepper. Smaken er fyldig med mer sødme og mørk sjokolade. Frisk og gode tanniner. Godt balansert. Grei lengde. Til en kjøttmiddag. Sterk firer! Også på magnum.

Billetter til festivalen den 15. april, finner du her (Klikk på blå link)

Alle vinene som Alfredo og Thea har med seg er disse:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.