Selv om man sitter i karantene og man ikke har noen som kan handle, så ser det ikke helt svart ut om du ønsker et glass øl eller vin.

En rekke bedrifter har åpnet nettbutikker og hjemkjøring. En av disse er Mack som leverer sine egne produkter i Tromsø og omegn. De leverer vann og mineralvann selges i hele brett, mens alkoholholdige produkter selges i fire-, seks- og tolvpakninger. BankID brukes for alderssjekk av dem som ønsker å kjøpe alkoholholdige i nettbutikken. Mack håper nettbutikken blir en permanent løsning, også etter at normalen forhåpentligvis er gjenopprettet etter koronaviruset. Direktør Roger Karlsen uttrykker også et ønske at Mack kan samarbeide med andre, og samle nordnorske merkevarer på ett og samme nettsted.

Mack har foreløpig bare en slik bevilling på plass i Tromsø, så resten av landet må søke seg andre steder. Mack sin nettbutikk finner du her. https://www.mack.no

Vinmonopolet

Her var jeg litt kjapp på labben. Vinmonopolet melder følgende på sin hjemmeside:
Midlertidig stans i hjemlevering
Vinmonopolets leverandør kan ikke garantere alderskontroll, og derfor kan du dessverre ikke få levert varer hjem.

Vinmonopolet er en av de bedre servicebedriftene. Ikke bare har de et meget bra kvalifisert personal, et gigantisk vare utvalg, men de kan også levere på døra hjemme hos deg mellom klokka 9 og 18 på hverdager. I alle fall om du bor i Oslo, Akershus, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Sandnes, Ålesund, Drammen, Skien, Porsgrunn, Trondheim, Bodø og Tromsø.

Det er rimelig enkelt å få vinen hjem. Du går bare inn på vinmonopolet.no, trykker kjøp på produktet du vil ha og så bestemmer du hvordan du vil moroa levert.

Flere tips om hjemkjøring tas gjerne i mot.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.