Samtidig som Mack Bryggeri lanserte og relanserte nye og gamle øltyper, kom de også med en rekke nye vann- og sider typer.

CiderferskenbringebaerLite_0,5boksCiderpëreLite_0,5boks Sider er den kategorien som vokser mest på det norske drikkevaremarkedet, i følge Bryggeri- og Drikkevareforeningen. På landsbasis har sidersalget økt med 8,7 prosent.  For Mack er veksten hele 104 prosent i 2013. Så det er kanskje ikke så merkelig at Mack lanserer to lavkalorityper. Pære Cider LITE og Fersken/Bringebær LITE. Begge typene inneholder femti prosent mindre kalorier enn de tradisjonelle typene.

Arctic Water.

Arctic Water BlÜbërBringebër 0,5L.Hvorfor Mack ikke satser på eksport av Arctic Water, er meg en evig gåte. Jeg vet av erfaring at vannet ville hatt kjempesuksess i Tyskland.

Vannet har en stor suksess i Nord Norge. Med ny emballasje og en ny eplesmak i 2013 har vannsalget til verdens nordligste bryggeri økt med 204 %.  Ambisjonene er store hos Mack, Nemlig å bli nest størst på vannmarkedet i Nord Norge innen tre år. Noe som sletts ikke skulle være umulig da de har verdens beste tilgang til rent, velsmakende vann fra en vannkilde i Lyngsalpene. I følge bryggeriet er deres nye vann Blåbær/Bringebær, et vann med en typisk nordisk smak med friskhet og sødme fra bærene.

Og skal undertegnede være helt ærlig, så er Arctic Water naturell, det eneste vannet som kan konkurrere med verdens beste mineralvann, det svenske Ramlösa, når det handler om smak og kvalitet.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.