Ukens Øl.

Godt Drikke har tidligere omtalt 7 Fjell bryggeri fra Bergen.

Og det er ikke uten grunn at ukens øl kommer fra akkurat dette bryggeriet. De brygger nemlig noen gode opplevelser.

 7 Fjell Fløien IPA

Det er lenge siden jeg har opplevd et øl som passer bedre til navnet enn 7 Fjell Fløien IPA. Iallfall om man ser på den vakre, disete, mørkt gyllene fargen på ølet. For de gangene jeg har vært på Fløien, så har det vært, om ikke disete, så massiv tåke. Duften er herlig med sitrus, humle og litt skog. Jo, jeg vet det lyder rart, men det er litt skogsduft og det er for meg en positiv duft. Smaken er frisk, med en riktig god bitterhet, balansert av noe sødme. En lang og god ettersmak. Om man vil bruke den til mat, så må det være noe krydret. Selv synes jeg den er glimrende til kos.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.