Ukens Øl.

0

Aja betyr kilde på samisk. Og personlig synes jeg bryggeriet er på vei til å finne øl-kilden.

Aja Lemmy Witbier

Aja er et relativt nytt mikrobryggeri som holder til i de gamle lokalene til Haandbryggeriet i Drammen. De vil visstnok brygge øl i belgisk stil, så derfor er det ganske så passende med en Witbier. Fargen på Lemmy er lyst gul, med et fint hvitt skum.  Lemmy dufter av koriander og sitrus med et hint av høy, og hvem skulle vel trodd det.  Smaken følger duften med sitrus og noe malt. Friskt og lett drikkelig. Om dette er det første ølet Aja har på Vinmonopolet, gleder jeg meg allerede til å smake det neste ølet som kommer. Det eneste jeg ikke forstår, er navnet, for jeg finner ingen forbindelse til Lemmy… bortsett fra etiketten da. Godt kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.