Godt Drikke har tidligere skrevet om australieren Wolf Blass. Mannen som kom fra tidligere DDR og skapte et vineventyr i Australia.

I disse post-jul tider, så er det bra og ta med seg at Wolf Blass også har en rekke billigere vin, som er virkelig verd pengene.

Wolf Blass Yellow Label Cabernet Sauvignon 2020, Australia, South Australia. Pris kr. 134,90 Poeng 86/100

Drua er Cabernet Sauvignon. Vinen er nesten blåsvart på fargen. God duft av mørke bær, solbær og hint av fat. Frisk og fyldig på smak. Samme solbær og fat som i duften. Riktig bra balanse og bra tannin. God ettersmak. Passer glimrende sammen med de fleste typer kjøtt. Meget bra kjøp.

Wolf Blass Eaglehawk Shiraz 2020, Australia, South Eastern Australia, Pris kr. 112,90 Poeng 84/100

Drua er Syrah. Fin dyp rød farge. Duft av mørke bær. Noe urter. Fyldig og rund smak med en frisk fruktighet. Bra syre og sødme. God tannin Fin ettersmak. Vil passe bra sammen med lam og vilt. Masser av vin for pengene.  Ekte løp og kjøp vin.

Wolf Blass Eaglehawk Cabernet Sauvignon 2020. Australia, South Eastern Australia, Pris kr. 112,90  Poeng 82/100

Cabernet Sauvignon. Mørkerød  på fargen. Duft av mørke bær, hint av tre. Smaken har samme solbær som i duften. Riktig bra balanse og bra tannin. God ettersmak. Passer glimrende sammen med de fleste typer kjøtt. Riktig bra kjøp.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.