To rimelige italienere.

Cantina Due Palme er det største kooperativet i Puglia med over 2400 ha vinmark, det meste beliggende i Salento. Halvdelen av markene er i dag økologiske..

20ago2012_3179BBFirmaet ble etablert så sent som i 1989 og er preget av moderne fremstillingsmetoder i skjønn forening med områdets tradisjonelle druetyper. Noe som den kjente vinmakeren og største eieren Angelo Maci sørget for. Han er veldig opptatt av å lage typeriktige viner og til en pris som folk flest har råd til.

selvarossaDue Palme Salice Salentino 2013 Puglia, Italia.  88 poeng

Vinen har en dyp rød, vakker farger. Fin duft av mørke bær, kirsebær, plommer og en anelse fat. Smaken lever virkelig bra opp til duften, med sin fine sødme og bløte stil. God balanse mellom syre og sødme og en bra ettersmak. Dette er en vin som passer glimrende til kos og vil man ha mat til, så hvorfor ikke prøve stekt torsk? Her er det mye vin for pengene. Et meget godt kjøp!

Due Palme Squinzano 2013. Puglia, Italia.  Poeng 83

Fargen er djup rød. En ung duft med mørke bær og hint av fat. Smaken har en fin bløthet og sødme. Mørke bær og noe urter. Syre og sødme er riktig godt balansert og det er en rimelig ettersmak. Vinen er en allround vin som passer både til lam og lyst kjøtt.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.