«The Wines of Westeros» Nå kommer vinen til ”Game of Thrones”

0

1404453280752Nå kommer vinene »Wines of Westeros«. Seks røde og seks hvitvin skal beskrive den berømte tv-serien ”Game of Thrones”

«Jeg vil flå deg levende for litt vin,» sa Sandor «The Hound» Clegane på slutten av den fjerde sesong av den amerikanske TV-serien «Game of Thrones».

Fans av den suksessfulle serien med svik, vold og intriger får nå tilgang til som visstnok skal passe til serien fra 2015. Et australsk reklamebyrå har laget en kolleksjon på tolv- viner som skal matche den middelalderske fantasiverden ”Westeros” av forfatteren George RR Martin.

wine_lineup_skinny«Game of Thrones» med de uklare spilereglene.

Seks hvite og seks røde viner, oppkalt etter de store husene i Westeros, «Night Watch» og skapninger i nord. Med andre ord, hele pakken «Wines of Westeros» skal gi en opplevelse av de forskjellige figurer og steder. Men, det er ikke sikkert det er helt som du forestiller deg.

Vinen er australske og har noen kjekke beskrivelser. Arryn er en Sauvignon Blanc med beskrivelsen ” Søtere en melk fra en moders bryst…” Ironisk nok får ” Greyjoye” samme vin, men med beskrivelsen ” Pick fifty of the best killers, your fastest ship and sail up the Narrow Sea. Whether you’re Ironborn or a tortured plaything, it’s time to take what is yours. ”

”Alt er bedre med litt vin i magen”, skal forfatteren George R.R. Martin ha sagt. Men, en så legendarisk serie som ”Game of Thrones” ha fått litt bedre vin. Men, mest lurer jeg på hvilket øl som skulle passe til de forskjellige karakterene og husene.

Du kan finne en beskrivelse på alle vinene her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.