Lansering av Bivrost produkter gikk langt bedre enn produsenten hadde regnet med.

Aurora Spirit AS, Lyngseidet i Troms, lanserte de første flaskene av Bivrost Akevitt og Bivrost Gin på Vinmonopolets bestillingsutvalg  i november.

-Det første partiet lå ute på Vinmonopolets nettsider i kun noen få timer før alt var vekk, sier daglig leder ved Aurora Spirit, Tor Petter W. Christensen.

-Det gikk så fort at vi ble nødt til å pakke ny forsyning få dager etter slippet på Vinmonopolet. Noen dager etter måtte vi pakke atter en ny forsyning, og ser at forespørslene begynner å spise opp lageret vårt- det er et luksusproblem, men vi klarer å håndtere det. Spesielt er vi opptatt av å kunne levere akevitten i disse juletider», sier en fornøyd Christensen.

Verdens nordligste

Sommeren 2016 etablerte Aurora Spirit verdens nordligste destilleri i Lyngen. De har blant annet tett samarbeid med Mack, og i høst kom de med nyheten om at de to selskapene sammen skal lage verdens nordligste whisky.

Før Bivrost Akevitt og Bivrost Gin ble lansert, har det blitt testet av Aurora Spirits samarbeidspartnere i Tromsø, Oslo, Edinburgh og York.

– Vi har blitt anmeldt av flere anerkjente testere med gode til svært gode resultater. Tilbakemeldingene er solide, både på merkevaren vår og aroma og smak, sier Christensen.

– Nå er det bare å kjøre på videre. Vi har flere spennende prosjekter og produkter på gang. Dette er forhåpentlig bare starten på et langt løp, avslutter han.

Kilde: Pressemelding.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.