Rydd kalenderen, her kommer «Battle of Bottles»

Fredag den 15. mars starter det en vinhappening i Tromsø. Det vil si, ARCTIC BATTLE OF BOTTLES kommer til byen og varer fra fredag til lørdag. Og alt med en rekke vinprodusenter fra Italia og en enkelt fra Spania.

Arrangementet er i regi av Maskinverkstedet og Gaia Gruppen.Og det er ikke lite som skjer.

Fredagen starter med en Winemakers Dinner. Samme middagen kan du delta på lørdag 16 mars(Godt drikke skriver mer om dette på tirsdag)

Lørdagen den 16.mars er innholdsrik med boblebrunsj med diverse bobler fra  Bellavista. Moroa strarter klokken 13.00 til 17.00. Toppingen blir med DJ Line Goodnight.Lørdagen har de også en vinmesse. Det vil si to intime messer med plass til 40 personer pr smaking i 2 etg på Maskinverkstedet. Med andre ord en hyggelig liten smaking. Smakingene er fra 12.30 til 15.00 og fra 15.30 til 17.00. Prisen er 299,- Produsentene som kommer er:

  • Leon Femfer Nittardi (Chianti )
  • Cecilia Carbone Planeta (Sicilia)
  • Tiziano Accordini (Veneto )
  • Federica Rossodivita Mascharelli (Abruzzo )
  • Ludovica Mazzanti Bibi Graetz (Toscana )
  • Pepe Candau Dominio Punktum (Spania )
  • Fabio Bordino Bellavista (Franciacorta, Lombardia)

Fra klokken 18.00 til 21.00  er det «Wine Flights.» Det vil si det blir mulig å kjøpe små vinsmakinger til en hyggelig pris på 3 viner fra hver produsent, som de da selv forklarer direkte ved bordet.

Og det ville ikke være Godt Drikke om vi ikke hadde en aldri så liten konkurranse. Spørsmålet er hvilken by er «hovedstad» i Toscana? Premien er to billetter til vinmessen. Første mail med riktig svar til vidar@godtdrikke.net vinner.

Billetter kan du kjøpe her (klikke på linken)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.