Refillposer for Vodka,

Lano kommer med refillposer for liten og vinfirmaet Ekjord lanserer refillposer for stor.

Nå er det ikke akkurat såpe Ekjord lanserer, men vodka. Pure Diamond Vodka kom nå i desember i 10 cl. porsjonsposer og i januar lanserer de også 50 cl Vodka Refill på pose.

Helt frem til slutten av 1800 tallet ble vodka kun solgt i 12,3 liters dunker, og selv da var de blanke dråpene svært så populære. Som tur er, ble vodka etterhvert  solgt  i i mindre og mer praktiske formater. Og nå også i porsjonsposer med mer forbrukervennlig forpakning. Pure Diamond holder til to drinker.

Refill

50cl Refill Vodka lanseres i midten av januar. Posen er et valg for barskinger som ofte befinner seg i ulendt terreng – som på afterski, utdrikningslag eller på fisketur med mye regn, skriver Ekjord i en pressemelding.

Vodka-refill_mediumVodka har utvilsomt en annen posisjon i hjemlandet Russland, hvor den gjerne nytes bar. Dog helst sammen med en saltagurk. Om man ikke spiser til alkohol i følge russiske normer, blir man betraktet som alkoholiker. Derfor agurken.

Vodkaens blanke utseende og rene smak gjør at vi litt mindre barske nordmenn heller bruker den som oppstiver i cocktail og andre drinker.

Kilde. Horeca nytt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.