Refillposer for Vodka,

0
Lano kommer med refillposer for liten og vinfirmaet Ekjord lanserer refillposer for stor.

Nå er det ikke akkurat såpe Ekjord lanserer, men vodka. Pure Diamond Vodka kom nå i desember i 10 cl. porsjonsposer og i januar lanserer de også 50 cl Vodka Refill på pose.

Helt frem til slutten av 1800 tallet ble vodka kun solgt i 12,3 liters dunker, og selv da var de blanke dråpene svært så populære. Som tur er, ble vodka etterhvert  solgt  i i mindre og mer praktiske formater. Og nå også i porsjonsposer med mer forbrukervennlig forpakning. Pure Diamond holder til to drinker.

Refill

50cl Refill Vodka lanseres i midten av januar. Posen er et valg for barskinger som ofte befinner seg i ulendt terreng – som på afterski, utdrikningslag eller på fisketur med mye regn, skriver Ekjord i en pressemelding.

Vodka-refill_mediumVodka har utvilsomt en annen posisjon i hjemlandet Russland, hvor den gjerne nytes bar. Dog helst sammen med en saltagurk. Om man ikke spiser til alkohol i følge russiske normer, blir man betraktet som alkoholiker. Derfor agurken.

Vodkaens blanke utseende og rene smak gjør at vi litt mindre barske nordmenn heller bruker den som oppstiver i cocktail og andre drinker.

Kilde. Horeca nytt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.