Ny Munkholmserie.

Munkholm i ny drakt.
Munkholm i ny drakt.

Ringnes lanserer nå en helt ny Munkholmserie, med nye smaker og nytt design!

Tilbakemeldinger fra en rekke forbrukertester har dannet grunnlaget for den nye porteføljen som består av Munkholm Original, Munkholm Fatøl og Munkholm Bayer. Den Originale Munkholm 0,33 L glassflasken beholdes, samtidig som produktet også blir å finne på 0,5 l boks og 0,33 L boks, men med forbedret smak. I tillegg lanseres Munkholm Fatøl og Munkholm Bayer, som erstatter Munkholm Classic og Munkholm Münchener.

– Det at vi bruker kjente øltypebetegnelser som Fatøl og Bayer på disse alkoholfrie ølene, gjør det enklere for forbrukerne å forholde seg til de ulike smakene. De forstår lettere hva slags smaksretning de kan forvente og hvilke typeretning av øl de får i alkoholfri versjon, forteller produktsjef for Munkholm Ronny Wulff.

Om nyhetene:

Munkholm Original er et lyst og forfriskende alkoholfritt øl. Smaken har et lett sødmepreg, lav bitterhet, og passer godt til hvit fisk, omelett og salater. Dette produktet er en smaksforbedring av dagens Munkholm 0,33 L glassflaske, som de fleste kjenner godt til. Munkholm Original lanseres nå på 0,5 L boks og 0,33 L boks.

Munkholm Fatøl er et rundt og smaksrikt alkoholfritt øl, som byr på noe mer enn Original når det kommer til smak, aroma og farge. Smaken har et rundt sødmepreg, avstemt bitterhet og passer godt til lyst kjøtt, pasta og pizza. Lanseres på 0,5 L boks.

Munkholm Bayer er et mørkere og fyldigere alkoholfritt øl, sammenlignet med Original og Fatøl. Smaken har rik sødme, balansert bitterhet og passer godt til rødt kjøtt, grillmat og oster. Lanseres på 0,5 L boks.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.