Rock og øl hører på en måte sammen. Noe mange rockeband som Iron Maiden og Motörhead har oppdaget for lengst.

Siste skudd på stammen av metallband som vil skinne på øl-himmelen, er det amerikanske Deftones, som slipper en serie med ulike øl oppkalt etter låtene deres.

Det er sammen med Californiabryggeriet Belching Beaver, at bandet slipper sitt andre øl. Første ølet som kom sist høst, Phantom Bride IPA der sangeren China Moreno var med å velge humlesorter samt hele bryggeriprosessen. Alt i følge Los Angeles Times. Avisen forteller også at nå kommer neste øl i serien, Swerve Ciry, en ny ipa som er døpt etter en Deftones-låt fra 2012.

Moreno forteller at ølreisen hans har vært lang, helt siden bander begynte å spille sammen på slutten av 80 tallet.

-Den gangen drakk vi Coors Light, forteller han Los Angeles Times, vi visste jo ikke bedre. Men heldigvis for bandet, så fikk de ofte betalt med øl og på den måten lærte de at det fantes annet øl i verden enn Coors. Da de engang fikk betalt med Sierra Nevada Pale Ale, så var det definitivt farvel med Coors Light.

-Det var kanskje ikke så bra for showet at vi fikk betalt med Sierra Nevada Pale Ale, for vi hadde det kanskje litt for morsomt den kvelden.

Det var Iron Maidens øl Trooper som fikk Deftones til å satse på et eget øl.

-Iron Maiden er jo et megastort band i forhold til oss, men ølet deres er  bare et masseprodusert piss. Så når jeg så hvor mye det solgte, fikk jeg den ideen at det kunne vi gjøre bedre, forteller Moreno.

Så gjenstår det bare å se om de klarer å klaske de andre metallbandene på handen med ølet sitt.

Kilde: Los Angeles Times.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.