Koskenkorva på Coop.

Det er ikke den tradisjonelle Koskenkorva som vil bli solgt i Coop butikken, men den såkalte Koskenkorva RTD’s. RTD står for ”ready to drink” og er cocktailer fra landsbyen Koskenkorva.

Idéen til Koskenkorva RTDs var å lansere ikke-søte, naturligsmakende RTD cocktails fra landsbyen Koskenkorva; infusert og brygget med nesten utelukkende lokale råvarer.

Bøndene i Koskenkorva har gjennom generasjoner dedikert seg til produksjonen av en av de høyeste kvalitets-vodkaene i verden. Nå ønsker merkevaren Koskenkorva å utvide porteføljen med et lavalkohol-alternativ til unge og middelaldrende voksne som søker etter et ikke-søtt, naturlig cocktail-alternativ – som er klar for å serveres rett fra flasken. Selv om jeg nok tror at vi som ikke er fullt så unge lenger, også får smake.

To typer.

Det kommer to typer RTD. Den første er Koskenkorva Village Tea, en ferdigmikset cocktail med en frisk og aromtatisk smak av sitron og Earl Grey tea, rundet av med Acacia honning,.

Den andre, er Koskenkorva Blueberry Tonic, med en kombinasjonav Gin & Tonic og forfriskende, modne blåbær. Fruktigheten fra blåbærene sammen med tonene av einebær og bitterheten fra tonicen skal visstnok gi drinken en unik og usammenlignbar smak.

Godt Drikke kommer tilbake med smaksnotater.

Kilde: Pressemelding.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.