Her er flere miniatyrutgaver av viner og brennevin.

Disse er hendige og lett å ta med seg i sekken på påsketurene. I tillegg til formatet, er flere av produktene i plastflasker eller i kopper og lettmetallbokser. Og pant kan det også vanke når man er miljøbevisst.

Nr. 22888

Wine Cup Merlot (rød)

Italia/12 prosent

Kr. 39,90 (basis) (18,7 cl)

Merlot-vin som er mørk rød. Masse frukt, fint bærpreg og urter. Saftig smak med mer bær og steinfrukt. Noe restsødme – 8 g/l sukker. Lang ettersmak. Til hvitt kjøtt og småvilt.

Nr. 22889

Wine Cup Chardonnay (hvit)

Italia/12 prosent

Kr. 39,90 (basis) (18,7 cl)

Chardonnay-vin som er gulgrønn. Åpner med eple, sitrus, god fruktsødme og urter. Det går igjen i smaken som er frisk med en del fylde. Lett bitter i en lang ettersmak. Til fisk og hvitt kjøtt.

Nr. 22890

Wine Cup Veneto Rosé (rosé)

Italia/Veneto/12 prosent

Kr. 39,90 (basis) 18,7 cl) 

Brukt likt med Cabernet Sauvignon og Merlot. Lys rosa. Modne rips, urter, eple og drops. Smaken er fruktig, men også det duften gir. Frisk med en anelse restsødme. Grei lengde. Til hvitt kjøtt eller alene. Sterk firer!

Nr. 139549

Brekeriet Pink Passion (surøl)

Sverige/Skåne/4,8 prosent

Kr. 64,90 (bestilling) (33 cl)

Brukt flere typer korn, pasjonsfrukt og blomster i smakstilsetningen. Rosa mot oransje. Sydenfrukter, sitrus og blomster på duft. Syrlig smak med masse frukt – blodappelsin spesielt – samt pasjonsfrukt. Frisk med god lengde. Best alene.

Nr. 139547

Brekeriet Tristron (surøl)

Sverige/Skåne/4,8 prosent

Kr. 64,90 (bestilling) (33 cl)

Laget på blant annet ulike korn, bær og koriander. Rubinrød. Solbær, bringebær, sitrus, korn og urter på duft. Frisk smak med mer solbær og urter. Frisk utover. God lengde. Best alene.

Nr. 124476

West Cork Black Cask (brennevin)

Irland/40 prosent

Kr. 259,90 (bestilling) (35 cl)

En whisky laget på malt og bygg. Modnet på bourbonfat. Lys brun. Kompleks duft med korn, appelsinskall, eple, honning og myke karameller. Smaken er mild og fruktig. Også krydder. Lang, god ettersmak. Nytes bar eller om the rocks.

Nr. 68179

Bivrost Gin (brennevin)

Norge/Lyngen/44 prosent

Kr. 79,80 (bestilling) (5 cl)

Fargen er blank. Har et tydelig eikepreg, noe blomster, røde bær og sitrus. Det fortsetter i smaken. Også bær, frukt og krydder. Tørrer noe. God lengde. Nytes som longdrink.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.