Noen bag in box som passer sommer og all slags vær.

Noen bra noen mindre bra. Men de som er bra, er riktig bra.

André Brunel Le Mistral Chardonnay. Frankrike, Côtes de Provence, Pays de Mediterranée. Pris kr. 419,90 (BiB 3 liter)

Drua er Chardonnay. Gulgrønn farge. Frisk duft av epler, sitrus og bitte lite snev av urter. Frisk og fruktig på smak med en god fylde. Bra munnfølelse- lever fint opp til duften med sitrus og epler. Bra balansert. En lang og god ettersmak. Passer glimrende sammen med sol og salat. Her er det mye vin for pengene. Løp og kjøp.

Ca’ Mutti Cantina di Soave 2018. Italia, Veneto, Soave. Pris kr. 379,90

Druene er Garganega 90%, Chardonnay 10%. Lys gul med et grønt skjær. Duft av epler, søte sukkertøy og hint av urter. Smaken er fruktig, mye sødme. Kunne gjerne ha vært bedre balansert syre og sødme. Grei ettersmak. Passer best som terrassevin

Sensawine Rosé 2018. Spania. Pris kr. 379,80

Druen er Tempranillo. Fin rosa farge. Bra duft av rød frukt, hint av blomst samt noe jeg ikke klarer og definere men som ikke er ubehagelig. Smaken er rund og bløt med en god frisk fylde. God balanse. Bra lengde på ettersmak. En riktig kosevin. Bra kjøp.

Tommasi Baciorosa Appassionato Rosé 2017. Italia. Pris kr. 407,90

Druene er Corvina 50%, Molinara 20%, Rondinella 30%. Klar rosa farge. En bra duft med sitrus, modne kirsebær og skogsbær. Frisk, fruktig med fin fylde på smak. Meget bra balansert. En tørr, frisk ettersmak. En vin som fungerer bra som en aperitiff eller til fisken. Meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.