Domaine Remy ligger i Burgund og har vært i familien eie siden 1853.

I dag er det femte og sjette generasjon som står for driften. Det er Joël Remy som har løftet gårdens renommé. Han har modernisert driften de siste tjue årene – noe som har ført til at kvalitetene og vinifikasjoner har endret seg. Ikke minst har han fått frem terroirene fra markene sine i Pommard, Beaune, Aloxe-Corton, Savigny-les-Beaune og Chorey-les-Beaune – totalt 12 hektar. I 2016 tok Joël Remy barna Maxime og Manon med i driften.

Nr. 15429401

Domaine Remy Bourgogne Pinot Noir (rød)

Frankrike/Burgund/2021/12,5 prosent

Kr. 319,90 (bestilling)

Importør: Plus Vini AS

 Disse vinene inngår i en serie som alle er laget på Pinot Noir. Modnet året på fat. Mørk rød. Søte bår som bringebær og kirsebær samt svart lakris, blomster, noe jord og krydder. Saftig smak med god fylde og friskhet. Mer bær. Tørrer noe i en lang avslutning. Til lyst kjøtt. Kan lagres 6-8 år.

Nr. 15429101

Domaine Remy Pommard Les Vignots (rød)

Frankrike/Burgund/2020/12,5 prosent

Kr. 579,90 (bestilling)

Importør: Plus Vini AS

Pinot Noir-vin som er modnet året på fat. Klar rød. Steinfrukt, solbær, skogsbær, noe jord, et godt eikepreg og lakris i duften. Stor fylde i en innbydende, fruktig smak. Gode garvestoff som gir en behagelig tørrhet. God, lang ettersmak. Til lyst kjøtt og vilt. Kan lagres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.