Hva er den optimale slankekuren? Om man leser all verdens annonser, så finnes den ene mirakelkuren etter den andre. Kurer som aldri fungerer. Men nå har den optimale kuren kommet.

Den 38 år gamle redaktøren J. Wilson fra Iowa, har funnet den optimale slankekuren. Eller gjennoppdaget. Han forteller det amerikanske magasinet, Men’s Health hvordan han ble nysgjerrig på faste og da i særdeleshet de tyske munkenes på 1600 tallet som fastet i 46 dager på vann og øl. Eller som munkene sa, ”flytende brød.”

Wilson kontakte et mikrobrygger i Iowa og fikk dem til å brygge en ”dobbelbokk.”

– En flaske øl, dobbelbokk,  inneholder 288 kalorier, og det var helt ufiltrert – akkurat som det ølet de tyske munker brukte på 1600-tallet . Derfor inneholder det mye gjær og B-vitaminer. Med andre ord, et solid, næringsrikt brygg. Og da spesielt i forhold til en Budweiser, som har blitt filtrert og pasteurisert og har bare 100 kalorier, fortale han til Men’s Health.

Wilson drakk fire øl på hverdager og fem i helgen. Samt rikelig med vann.

-Siden jeg ikke gjorde noe særlig i weekenden, så var jeg ikke bekymret for alkoholen. Men, på hverdager så kjørte barna til skolen, kom på redaksjonen klokken åtte og åpnet den første ølen. Den neste tok jeg til lunsj, en til ved tre tiden og den siste klokken sju når jeg var hjemme.

Det som forundret Wilson mest med kuren, var at han mistet søtsuget. Og han har alltid vært en slikkmunn som elsket is, sjokolade, donuts og kaker. Det som dukket opp i hodet hans isteden, var sug etter omeletter, meksikansk mat også videre.

-Det underlige var at jeg ikke ble syk under hele fasten. Men, jeg gikk ned i vekt. Og det var jo kanskje ikke så bra, da jeg var undervektig fra før.

-Jeg er 1.80 høy og veier normalt 66 kg. Så det å gå ned 11 kg, var vel ikke helt vellykket. Men, jeg går opp i vekt igjen nå.

Han vil ikke anbefale dietten til noen. Det var ren skjær nysgjerrighet som fikk han til å prøve munkenes faste diett.

-Det å konsumere så mye alkohol uten føde, er ikke noe som passer for alle og enhver. Man stresser kroppen ganske kraftig og det er ikke verdt de 11-12 kg. man går ned.

Og Godt Drikke er helt enig. Snakk heller med fastlegen eller ta en tur i skogen. Selv om det lyder fristende med øl.

Kilde: , Men’s Health

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.