Kaffe, te, kaffe te?

Om du er lei av SAS og andre flyselskapers vintilbud eller mangel på det samme, så er flyselskapet Emirates et alternativ.

Emirates har langtidsinvester over 500 millioner dollar i et unikt vinprogram med over 1,2 millioner flasker som modnes i Emirates egen vinkjeller i Burgund. Og det er ikke hvilke som helst viner heller. Mer enn halvdelen av vinen kommer fra Bordeaux-regionen i Frankrike. Med kjente navn som Château Lafite, Château Margaux, Château Latour, Château Haut-Brion, og Château Mouton-Rothschild. Man kan vel si at Emirates kjeller er en Bordeauxelskers drøm.

emirates-reveals-details-of-wine-investmentMen det er ikke bare Bordeauxviner som ligger i kjelleren, det er vin fra 11 forskjellige land med blant annet drikke fra «Den nye verden» som Australia, New Zealand, California og andre vinproduserende regioner i verden.

Hver eneste dag serveres over 60 forskjellige viner, champagne og portviner til passasjerer om bord i Emirates flyvninger verden over.

Har du en velfylt lommebok og kan fly førsteklasse, har du selvfølgelig fri tilgang til Dom Perignon champagne, en av verdens ledende årgangschampagner på nesten hver eneste flyvning. Som en ekstra påskjønnelse i desember 2014, ble det serveret Dom Perignon 2003 Rosé ombord i A380 mellom San Francisco og Houston.

Emirates-A380-Onboard-Lounge[8]Nå skal det også sies at prisene på Emirates billetter ikke er de samme som hos Ryanair. Prisen på en enkelt billett mellom Gatwick – Dubai ligger på sånn cirka £4,800. Men du får all den luksusen du bare kan ønske deg.

For å finne ut mer om vinene, portvinene og champagnene som serveres på spesifikke flyvninger, kan kundene besøke emirates.com for å se på vinlisten ved å taste inn flydetaljene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.