Er øl bra for seksualiteten? Svaret er både ja og nei.

I følge Prof. Michael Musalek ved Anton Proksch Instituts i Wien, så kan sex være noe angstfylt i form av prestasjonsangst osv. Og der er øl og vin et bra hjelpemiddel. Øl og alkohol være angstdempende og i følge samme mann så kan dette være et bra hjelpemiddel til et bedre sexliv.

Men, det er alltid et men, allerede etter det første glasset med øl, så svekkes potensen. Forsøk som er gjort ved ”Bundeszentrale für gesundheitliche Aufklärung” ved professor Dr. Elisabeth Pott, viser at grensen går mellom 0,4 til 0,5 promille før potensen blir dårligere. Og ikke nok med det, man kan få orgasmeproblemer også.

Copyright: marcstock / 123RF Stock Photo
Copyright: marcstock / 123RF Stock Photo
Kvinner og rødvin.

Rødvin vekker sexlysten hos kvinner. Det hevder en gruppe forskere ved Ospitale Santa Maria Nuova i Firenze. De spurte 793 kvinner i alderen 18 til 50 år om deres opplevelser med rødvin og svarte var entydig. Rødvin er kvinners Viagra. Og den viste ingen forskjell i de ulike aldersgruppene. Allerede etter et glass rødvin økte lysten hos kvinner. Og forskningen viste også at kvinner som drakk vin, var mer sexuelt aktive enn avholdskvinner. Så moralen er vel, drikk et glass øl eller vin og ha morsom sex.

 

DEL
Forrige artikkelSchuberts «Die Forelle» eller grilla laks?
Neste artikkelUkens Vin

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here