Av og til må jeg, vil jeg, elsker jeg og delta på arrangement. Et sånt arrangement er det på restaurant Skirri fredag 14. oktober kl. 19.00.

Det er to grunner til at jeg vil delta. Dels er det åpningen av lutefisksesongen og ikke minst, det er champagne produsenten Charles Mignon som sammen med Skirri inviterer til winemakers dinner.
Kjøkkenet serverer en 3 retters meny med lokale råvarer og lutefisk i hovedrollensamt noen overraskelser underveis.Og den som holder i Wine Makers dinner er Guillaume, sønnen i det familieeide Champagne huset, som guider oss gjennom 5 av deres fantastiske champagner sammen med de nord-norske smakene.

Sjekk denne lista:

Litt info om produsenten:

Historien til Charles Mignon begynner med en hardtarbeidende mann, ved navn Bruno, som ønsket å lage fantastisk Champagne mer enn noe annet.
Produksjonen er lav og med fullt søkelys på god kvalitet.
Sønnen til Bruno, Guillaume, tar i dag større del av det daglige arbeidet.
Guillaume har samme lidenskap som faren, og det lyser av øynene hans når han snakker om de fremtidige planene for Champagnen Charles Mignon.
På kun noen tiår har Charles Mignon allerede blitt et anerkjent navn i Norge, og verden, og selger i dag i samme mengder som Champagne hus med lang historie og kjente navn.
Familieselskapet Charles Mignon ligger i hovedstaden i Champagneregionen, Epernay.
I familien blir kunnskapen formidlet videre fra generasjon til generasjon, noe som gjør at de kan holde på den unike stilen de har.
De jobber konsekvent med veldig moderne teknologisk utstyr, som også hjelper dem med å levere et konsekvent høyt nivå år etter år.

Det er begrenset med plasser så her gjelder det å være først til mølla.Hele herligheten tilbys for kr. 1400,- per person og reservasjoner kan gjøres på mail til arrangement@kystensmathus.no  eller på telefon 948 20 825

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.