Casa E. di Mirafiore er en organisk eiendom med tilhold i Barolo og Fontanafredda. I 2008 tok de i bruk hjertet av eiendommen og startet produksjonen av Cru Barolos.

De siste årene har vinhuset vunnet en rekke priser – inkludert Platinum Best Medal 2016 for 2007-årgangen av Barolo Riserva. To år senere ble Mirafiore en organisk eiendom, da den første sertifiserte økologiske innhøstingen ble gjennomført. I 2022 oppnådde vinhuset Sustainable Winery-sertifisering og «Historic Brand» av den italienske regjeringen som inkluderer de mest ikoniske italienske merkene i verden.

16931801

Mirafiore Langhe Nebbiolo (rød)

Italia/Piemonte/2021/14 prosent

Kr. 289,90 (bestilling)

Importør: Belmonte Beverage Group AS

 

Kun brukt Nebbiolo-druer. Klar rød. Kompleks start med bringebær, jordbær, kirsebær, god frukt, nøtter, gode krydder, lakris og fat. Fyldig smak med mer frukt. Gode garvestoff som gir en behagelig tørrhet videre. Mer eik. God lengde. Til en kjøttrett. Kan lagres.

 

16931601

Mirafiore Langhe Nebbiolo (hvit)

Italia/Piemonte/2021/13 prosent

Kr. 289,90 (bestilling)

Importør: Belmonte Beverage Group AS

 

Nascetta-vin som er gulgrønn. Deilig eplepreg, melon, aprikos, god sitrus, noe eik, blomster og mineraler i en innbydende duft. Masse fylde i smaken – i tillegg til friskhet. Tørrer med en lett bitterhet. Mer fat. Lang utgang. Til sjømat og lyst kjøtt.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.