Så er det slått fast en gang for alle. Øl er ikke sunt. Iallfall om man skal tro den tyske ”Landesgericht” og EU domstolen.

I en annonse for et øl fra Brauerei Härle i Leutkirch, hevdet bryggeriet at ølet de annonserte for, var sunt. Noe som falt en brygger fra Allgäu tungt på leppen. Så han anmeldte Brauerei Härle. Og ” Landgerichts Ravensburg” kom frem til at annonsen brøt med EU-Domstolen som hevder at all alkohol over 1,2 % er veldig usunt. Bakgrunnen for EU-dommen, stammer fra en dom i 2012 som fastslår at vinbønder ikke lenger får hevde at vin er sunt. Og sånn går nå dagene med stort og smått.

Kilde: Heute.

Forrige artikkelUkens Vin.
Neste artikkelUkens Øl.
Fra Wikipedia. Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist. Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö. Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.