Svenske Explorer Vodka har eksistert siden 1958 og er en av de mest solgte vodkaene på polet. Nå kommer også Explorer gin.

Pressemelding.

Ginen er laget på økologiske råvarer og tappet på PET-flasker. Alt for å være så skånsom som mulig mot miljøet. Explorer Gin skal være en kvalitets gin av typen «London Dry Gin,» med tydelige innslag av einebær, angelikarot og sitrus. Smaken lever opp til duften med innslag av einebær, ingefær og sitrus.

– I denne prisklassen er dette en veldig bra gin og det er fantastisk kult at Explorer satser økologisk, sier Oskar Johansson, som blant annet har jobbet som barsjef på den kjente cocktailbaren Corner Club i Stockholm. I forbindelse med lanseringen av ginen har han  komponert tre drinker.

Explorer Ice Cream

4 cl Explorer Gin
15 cl Tonic Water
1 kule ekte vaniljeis
1 stk ingefær

Fremgangsmåte: Miks en gin og tonic i et stort vinglass. Legg så i finskåret fersk ingefær. Topp drinken med en kule vaniljeis og server med skje.

Explorer Gin Fizz

4 cl Explorer Gin
2 cl sitronjuice
2 cl limejuice
3 cl sukkerlake
1 skje yoghurt
1 st eggehvite
1 pakke müsli
Sodavann

Fremgangsmåte: Bland sammen alle ingrediensene i en shaker, og rist i ca. ett minutt. Tilsett is og rist i ytterligere ett minutt (til shakeren er blitt kald). Sil så over i et highballglass og topp med sodavann. Pynt med müsli.

Explorer Sparkling Raspberry

4 cl Explorer Gin
2 cl sitronjuice
1,5 cl bringebærsyrup*

Topp med musserende
*100 gram frosne bringebær + 100 gram sukker + 1 dl vann

Fremgangsmåte: Varm bringebær, sukker og vann til ca 70 grader i en kjele. Sett kjelen til siden, dekk over og la den hvile, desto lengre jo bedre. Sil av.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.