Tidligere har det vært to Master Class på festivalen i Tromsø. Den første rett etter åpning av festivalen og den andre på slutten av dagen.

Og det er den siste som har vært problemet med noen som har vært beruset og noen som slettes ikke møter opp. Derfor vil jeg denne gangen lage første Master Class før festivalen offentlig åpner. Så start vil være 11.30 og ferdig rett etter åpningen av festivalen. Den andre begynner da klokken 13.00

Den første Master Class blir med vinhuset Ricossa fra Piemonte.

Vinhuset Ricossa, som er en del av vinkonsernet MGM Mondo del Vino, har egne vinmarker i Piemonte der de lager Barbera, Barolo og Barbaresco-viner.

Ricossa-navnet går tilbake til 1800-tallet da de drev et destilleri hvor vinhuset i dag ligger. Stedet ble fort et populært stoppested på veien gjennom fjellene i Piemonte. Her ble reisende ønsket velkommen og behandlet som en del av familien. I tillegg til å eie en del vinmarker, kjøper Ricossa også en del vin. Deres egne druer kommer fra de beste vinmarkene i Roero – en region i det nordvestre hjørnet av Italia. De nærliggende Alpene gir ly fra regnet og kjølige netter, mens lange, solfylte dager er med på å skape ideelle forhold for druene som får konsentrert frukt og lavt sukkerinnhold.

Påmelding til Master Class er vidar@godtdrikke.net Og det er kun de med gyldig billett som kan melde seg på og som vanlig er det først til mølla.

Billetter kan du kjøpe ved å klikke på linken her 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.