Visste du… at det eneste destilleriet i Troms og Finnmark, Aurora Spirit Distillery, har vunnet noen av de tyngste prisene i verden for sine produkter?

De har også solgt en flaske Whisky på auksjon med en literspris på over 200 000,-. Kom og treff gjengen på stand og smak på lokale varer!

Andre lokale som kommer, er Mack Bryggeri og Mack Mikrobryggeri. Noe som gleder meg stort. Som sedvanlig kommer Dragøy på sin vante plass og nytt av året er besøk av Mydland.

Det er fortsatt ledige plasser på Master Class. Og etter min mening to veldig spennende Master Class. Og helt gratis for de som har billett til festivalen.

Master Class med Carl Otto Lund som forteller om natur- og oransjevin. Det er ikke mange som kan fortelle om vin på den måten som Carl Otto gjør og er virkelig verd å oppleve. Master classen begynner klokken 14.00 Påmelding til vidar@godtdrikke.net

Den andre Master Class det er noen ledige plasser, er med Sør-Afrikanske Nederburg. Vin fra Nederburg ble kåret blant de hundre beste 2022 og heldigvis har vinmakeren Samuel Viljoen med seg noen eldre årganger. En spennende Master Class. Så spennende at jeg spekulerte et øyeblikk på å stenge døren til festivalen, så jeg kunne delta. Master Class begynner klokken 13.30.  Påmelding til vidar@godtdrikke.net

  Billetter til festivalen finner du her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.