Det er vinter i Tromsø og ennå er det langt til vår.

Men planleggingen av årets Øl- og Vinfestival den 15.april, går riktig bra. Det blir litt nyheter rundt festivalen. Blant annet så vil jeg lage en katalog med de ulike produktene som importørene kommer med. Den vil jeg lage som en PDF fil som man enten kan printe ut eller ha på telefonen. I katalogen vil man finne litt opplysninger om importøren og litt om de utstilte produktene og hvor på festivalen man finner akkurat det du vil smake. Katalogen vil være klar i begynnelsen av april og vil bli sendt på mail til de som har kjøpt billett.

Billetter.

Mange kjøpte billetter til festivalen som julegaver. Men heldig vis er det mange billetter igjen. (Link til billetter finner du her) Noe som forundret meg mye, var at billettene til vintoget fikk ben å gå på og var utsolgt temmelig kjapt. Det var nok en skuffelse for noen at de ikke fikk billetter, men fortvil ikke. Jeg kobler på en «vogn» til på toget og legger ut noen flere billetter i dag. (Link til vintoget finner du her)

Vintoget 2015

I år blir det to Master Class. Tidspunkt og med hvem, er fortsatt ikke bestemt. Men følg med, opplysninger kommer. Jeg vet at noen importører vil holde Winemarkers dinner. Det vil jeg fortelle om på facebook når alt er klart. Så som dere ser, har jeg fortsatt litt jobb igjen. Men, jeg nyter denne jobben og gleder meg til å se kjente og ukjente på festivalen på Radisson den 15 april.

Hilsen fra

Vidar Pedersen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.