Høyre høyer ølgardinen.

Vil fjerne «ølgardinene»

Rogaland Høyre kjører hardt på mer liberal alkoholpolitikk foran høstens valg. De lover fritt frem for salg av øl i hele dagligvarebutikkenes åpningstid og åpent Vinmonopol både julaften og nyttårsaften.

Fylkesleder Sveinung Stensland regner med stor oppslutning om en «kravliste» på 20 punkter under Rogaland Høyres fylkesårsmøte til helgen. Det er snakk om tiltak som skal gjøre hverdagen enklere for folk flest, og som fylkespartiet mener lar seg gjennomføre det første året med Erna Solberg som statsminister. Øverst på lista står fjerning av gardinene som senkes over ølkassene klokka 20.00 på hverdager og klokka 18.00 på lørdager. Også Vinmonopolet får utvidede åpningstider om Rogaland høyre får bestemme. Forslaget sier at Vinmonopolet skal «holde åpent på like tider som andre butikker», og er i tråd med utspill fra Høyres programkomité, skriver Haugesunds Avis.

1 kommentar

  1. Hm… Ikke sikker på hva jeg mener om dette, men hvis dette skal være flesket Høyre ønsker å selge inn til velgerne sine, kan det sikkert bli noen interessante debatter i tiden fremover.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.